yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir gidiş takkadak insanların yeğni bir itmesi ile içeriden dışarıya essah açılmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara müsait şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, dünyaarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı kök amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve Yangın Kapısı çağdaş tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapıları tasarruf alanına nazaran, rengine bakılırsa evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması süflidaki gibidir

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yerının berrak olması ve dumandan Yangın Çıkış Kapısı etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + kol seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Fire door is yangın kapısı the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and yaşama withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page